Hur står sig europa i april/maj?? 2007-02-13 15:07:47
Tjena! Sitter o drömmer mig bort från vardagen, letar efter några schyssta spots på olika sidor. Lite turligt kom jag förbi denna för ni verkar ha koll på det mesta, vart man ska resa o när!

Jag hade tänkt mig dra o resa en sväng i MAJ och undrar var det bästa stället är för att hitta hyfsade vågor för en "nybörjare". Jag har en liten grund att stå på efter att ha surfat i Brasilien o Uruguay. Men jag känner att jag vill lära mig på riktigt, på något längre än en shortboard.

Tänkte kanske dra någonstans inom europa, men finns det goa vågor o öppna affärer att hyra bräda? Ska jag satsa på en resa utanför europa kanske..

Tack..

Skrivet av Oscar, e-post: drummelman@hotmail.com

Svara på detta inlägg
Svar:
Svar: Hur står sig europa i april/maj?? 2007-03-01 15:17:28
Hallabaloocrew reste runt i Europa förra våren i maj och juni. Helt klart en bra årstid för Frankrike o Spanien (även om vi hade lite oflax med swellen). Högsäsong har inte startat ännu och oftast är det schysst surf och inte alltför kallt i vattnet (3/2a räcker bra). Surfbutikerna är öppna året runt så det är inga problem.

Vet inte vad du har för budget men annars borde Mexiko, Australien, Nya Zealand eller Chile vara bra alternativ för årstiden.

Bon voyage!

Skrivet av Jeppa

Surfresor  Surfpolare  Köp & sälj


© 1999 - 2007 hallabaloo | sitemap |